Надумав зайти, що знаходиться за адресою https://izum.ua/. Ім'я заінтригувало, але не мав уявлення, що там. Як виявилося, що це ресурс із публікаціями на різні теми — починаючи від куховарства і закінчуючи медициною та тваринництвом.
Про що ресурс
Головна сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Ось лише кілька тем:
- скільки корова носить теля (докладний огляд по днях);
- вага крохмалю в ложці;
- лікування кашлю борсуковим жиром;
- вік, коли малюк сідає;
- вартість оформлення паспорта;
- рецепт білої квашеної капусти.
Окремо є матеріали про святкові дні (наприклад, День Катерини), математичні розрахунки, розцінки в лікарнях тощо.
Що сподобалось
Сайт не прив'язаний до однієї теми. Тут справді можна знайти пояснення простих життєвих речей. Наприклад, я давно хотів зрозуміти, скільки працює направлення до лікаря, — там була окрема публікація з роз'ясненнями згідно з нормами. Занотував собі як готувати капусту.
Корисний сайт, куди варто повертатися. Хороший варіант, якщо потрібно терміново дізнатися або пораду з будь-якого приводу — від вагітності корови до грамів у ложці.
Про що ресурс
Головна сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Ось лише кілька тем:
- скільки корова носить теля (докладний огляд по днях);
- вага крохмалю в ложці;
- лікування кашлю борсуковим жиром;
- вік, коли малюк сідає;
- вартість оформлення паспорта;
- рецепт білої квашеної капусти.
Окремо є матеріали про святкові дні (наприклад, День Катерини), математичні розрахунки, розцінки в лікарнях тощо.
Що сподобалось
Сайт не прив'язаний до однієї теми. Тут справді можна знайти пояснення простих життєвих речей. Наприклад, я давно хотів зрозуміти, скільки працює направлення до лікаря, — там була окрема публікація з роз'ясненнями згідно з нормами. Занотував собі як готувати капусту.
Корисний сайт, куди варто повертатися. Хороший варіант, якщо потрібно терміново дізнатися або пораду з будь-якого приводу — від вагітності корови до грамів у ложці.